Szállítórendszerek

Szállítórendszerek

A szállítószalag gyártásban felmerülő problémákkal és azok megoldásaival kapcsolatos tapasztalatainkat csaknem húsz éve gyűjtjük és kamatoztatjuk. 1990 óta gyártunk ízelt szállítószalagokat, valamint görgős láncokat főként szigetelőanyag gyáraknak.

  • Az általunk gyártott szállítószalagokat a legkülönbözőbb mechanikai és kémiai igénybevételeknek megfelelően a kívánt méretben tudjuk előállítani, mivel a szállítószalagok minden alkatrésze saját gyártóüzemeinkben készül.

  • A hordozó szalag alkatrészei az igényének megfelelően készülhetnek az igénybevétel által indokolt hőkezelt, nemesített anyagokból is!

  A görgős hordozóláncokat kérheti különböző (szabványtól eltérő) méretben a felhasználásnak és az igénybevételnek megfelelő anyagminőséggel.

  • A hordozóláncok megkívánt minőségét és a pontos gyártási határidőt is garantálni tudjuk azáltal, hogy a szállítószalagok alkatrészeinek legyártásán túl az összeszerelés is saját csarnokunkban történik.

  Korábbi partnereink igényeiből fakadóan bazaltgyapot és üveggyapot varrásához szükséges varrótűk gyártását is vállaljuk! A varrótűk minden alkatrésze hőkezelt és kopásálló agyagból készül és különböző átmérőkkel és hosszokban kérhetőek!

Utángyártás, javítás és karbantartás

 Az általunk gyártott szállítószalagok és hordozóláncok minden alkatrésze saját üzemeinkben készül, így nem okoznak problémát a mennyiségi és esetleges méretbeli módosítások. Gördülékeny a pótalkatrészek utángyártása, ezáltal a javítási és karbantartási munkák is megoldhatóak a legrövidebb gépleállásokkal és minimális termeléskieséssel!