Szerszámgyártás

Szerszámgyártás

Melegalakító és hidealakító szerszámok tervezése, gyártása

Cégünk alakulása óta foglalkozik szerszámtervezéssel és szerszámkészítéssel. Így több mint 20 éves szakirányú tapasztalattal vállaljuk műanyagfröccsöntő, flakonfúvó, hidegalakító (kivágószerszámok, hajlító, lyukasztószerszámok stb.) szerszámok tervezését és készítését, kopó alkatrészeik javítását, gyártását. Valamint hozott szerszámmal történő sorozat, illetve próbagyártást.

 Figyelünk arra, hogy lehetőség szerint a kopó alkatrészek kereskedelmi forgalomban kapható szabványos elemek legyenek.

 Alapanyagainkat minden esetben minősített beszállítóktól szerezzük be.

 Segítünk kiválasztani a megfelelő technológiát valamint ha szükséges, az Ön igényének megfelelően a gyártmány tervezésében is részt veszünk.

 A kész szerszámokat saját gépeken tudjuk kipróbálni, ezáltal jelentősen lerövidül a szerszám gyártására és szerszámpróbára fordított idő, mivel a szerszámot nem szükséges próbaüzemre elszállítani az Önök gyártóüzemébe.

  A műszaki tervezést és a gyártást CAD/CAM szoftverek segítségével végezzük. A forgácsolás pedig hagyományos és CNC gépeken történik. Nem okoznak problémát a bonyolult felületek és a nagy pontosság. A hőkezelt és keményfém alkatrészek nagy pontosságú megmunkálása tömb- és huzal szikraforgácsoló gépeinken történik.